Június 8-án mindenkit szeretettel várnak a Bicskedély civil szervezői a civil kulturális központnak számító  Batthyány kastély kreatív ötleteket mindig kitárt kapukkal fogadó parkjában. Itt pedig a Bicskedély dala, a bicskei kötődésű Reményi Ferenc zenész kiváló műve. A bicskedélyesek barátsággal ajánlják mindenkinek, kiemelten a bicskei Kossuth Zsuzsanna Gyermekotthon munkatársainak, akik vendégül látják a Vajda János Gimnázium 60 éves szülinapi buliját.     

OSSZÁTOK EZT A REMEK DALT! ÉS GYERTEK, MERT SZOMBATON ITT A BICSKEDÉLY, AMIHEZ NEM   KELL ENGEDÉLY!

 

 

bpfesztkép.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a dal szerzőjének, köszönet érte. De mi ez a "Nem kell engedély"?????????? ez a fricska nem kellett volna bele!
@csakegyfiatal: csatlakozom, magam is gratulálok a dal szerzőjének. nekem történetesen a "nem kell engedély" miatt lopta magát a szívembe. de hát ízlések és pofonok. ha mindenben egyetértenénk, mi lennénk a központi bizottság :)
süti beállítások módosítása