A Gyermekotthonban látható a Bicskedély (amihez nem kell engedély) legjobb arca. A Bicskedély rendezvényen, a bicskei Batthyány kastély parkjában mintegy kétezer ember fordult meg.   

petsüsü.jpg

 

A hasznosítással környezetvédő  üzenetet is hordozó 25 méteres alkotás minimum 15 ezer összegyűjtött, összeadott PET palackból épült meg, de inkább többől - eredetileg a bölcsőde játszókertjének létrehozása érdekében.  

dínószili.jpg

A Vajda János Gimnázium tanárai, diákjai dolgoztak rajta vagy háromszázan.

A váza periodikus betonacél, ami Homonyik András szakembernek köszönhető.

unokák dínó.jpg

A gimnazisták a vázon belül színes égőket  vezettek be, ezért aztán éjjel igazán színpompás, sárkányhoz illő látványt nyújt.

A palackokból az összecsúsztathatóság érdekében el-eltávolították a tetejüket és aljukat, viszont azok a részek is beépültek a bicskei PET-Dínóba.

- Aki nem látta és bemutatná a Dínók iránt hivatalból érdeklődő gyermekeinek - tegye meg, amíg lehet - mondta Vásárhelyi János úr  a Bicskedély Bicske Day-nek is helyt adó Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon igazgatója.   

Izing Antal 

sárkány2.jpg


   És egy kis, de igen fontos kép az épülés idejéből: 

vigyisárkány.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása