A Bicskei Vöröskereszt szervezésének eredményét minden vérellátással foglalkozó szakember elismeréssel emlegeti: 114 véradó jelent meg a Bicskei Szó által elsőként meghirdetett Bicskedélyes vérgyűjtésen, június 8-án, a Batthyány kastélyban.   

- 114 véradót és 108 egységnyi vért köszönhetünk a Bicskedélyes véradásnak - mondta Horváth Jánosné, a Bicskei Vöröskereszt vezetője -, 114 ember jött el, 108 véradótól vehetett vért a Vérellátó Szolgálat, de ahogy esetükben az örök igazság mondja: a jó szándék fontos, nem az adomány.  

Horváth Jánosné, a Bicskei Vöröskereszt vezetője köszönetét fejezte ki minden véradónak, a nem akármilyen helyet biztosító Kossuth Zsuzsanna Gyermekotthonnak és a Bicskedély Bicske Day szervezőinek, a Vajda János Gimnáziumnak.

Ahogyan azt a Bicskei Szó megtudta, Gyuricza Lászlóné Ilona, a Randevú cukrászda tulajdonosa rendszeresen minden véradásra jelentős mennyiségű, kiváló minőségű süteményt ajándékoz a véradóknak. Így volt ez a Bicskedély vérgyűjtő helyszínén is.  

Mint megtudtuk, az árvíz miatt számos helyen elmaradt a vérgyűjtés, s a bicskei 108 egységnyi mennyiség a legjobbkor jött.

Izing     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása