A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Egy ismeretlen férfi 2013. június 10-én reggel 8.00 órakor Bicske, Kinizsi utcában lévő (a vasútállomás irányába) gyalogos felüljárón egy idős nő ékszerét vette el erőszakkal. Az elkövető egy vékony testalkatú, kb. 176 cm magas, 20-30 év körüli, rövidre nyírt, fekete hajú férfi.

A cselekménynek szemtanúja volt egy 20-30 év körüli nő, aki felsegítette a sértetett, de a rendőröket már nem várta meg a helyszínen.

A bicskei rendőrök kérik a szemtanút, illetve mindenki mást, akinek a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, hívja a 22/566-020-as telefonszámot, vagy tegyenek bejelentést a 107-es, 112-es ingyenesen hívható számok bármelyikén.

Segítségüket ezúttal is köszönjük!

www.police.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása