A Bicskei Rendőrkapitányság munkáját készenléti erők segítik, hozzávetőleg húsz készenléti rendőr erősíti a bicskei  kapitányság munkáját - mondta el telefonon a Bicskei Szó kérdésére Kiss Z. Edward r. hadnagy, az FM RFK kommunikációs referense. 

Sok bicskeinek feltűnt manapság, hogy új rendőrautók mozognak Bicskén, ami netán még arra is engedte következtetni (a jó hírekre éhes) óvatlan találgatót, hogy erősödött a kapitányság járműparkja.

Mint azt a referens elmondta, váltásszerűen, rendszeresen segítik a készenléti rendőrök Fejér megye járási székhelyein szolgálatot teljesítő bajtársaik rendvédelmi munkáját alakulatuk gépjárműveivel.

Válaszában Kiss Z. Edward r. hadnagy a kifejezett kérdésünk után sem teremtett összefüggést a menekülttábor és a befogadó város jelentős túlterheltsége valamint a készenlétiek bicskei szolgálata között. De ha arra gondolunk, hogy néhány napja (akkor már a készenlétiek régen itt voltak), a debreceni menekülttáborban kialakult nagyfeszültség miatt, amit a cívis város készenléti erői kezeltek, Bicskére szállítottak egy jelentős létszámú csoportot - akkor bizony a döntés menekültügyi motivációja is számításba vehető.

ia      

 

 

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása