Újabb webpont nyílik Bicskén

Címkék: menekülttábor

2013.07.24. 21:39

A régi Áruház földszintjén lévő egy webezőhely nem bírta kapacitással. 

A már menekültek által kapcsolattartásra használt, debreceni cég által már egy ideje  működtett netklub mellett hamarosan újabb nyílik - a szomszéd helyiségben. Ennek jó oldala is lehet: valószínűleg kevesebben várakoznak az utcán. A Bicskei Szó már korábban is jegyezte: a webpontoknak a táboron belül kellene helyet biztosítani. 

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezzel sincs megoldva semmi, az ugye világos. Miért nem a táborban alakítják ki nekik a jól működő szélessávot, és látják el őket gépekkel? Az lenne a megoldás.
Ja, hogy abból nem egy vállalkozó szedné be a hasznot? Így meg a város szív, dehát az kit érdekel? :(((
Miért nem a táborba ott nincs egy üres szoba? A város főterére kell mindenképpen.. és kimennyit kapott zsebbe ezért hogy ilyen flottul napok alatt megkapojon minden engedélyt az új hely is?
Mivel ez a cég már a megnövekedett menekültlétszám előtt kibérelte az első helységet feltehetően jól van informálva a menekült témába. Na-mármost ha ő további termet nyit abból számomra az derül ki,hogy a "vendégeink" hosszasan fognak itt időzni,tehát én nem lettem maradéktalanul boldog a hírtől.
Szerintem senki nem szeret bezárva lenni a négy fal közé, ha senkinek nem ártanak a központban, miért ne jöhetnének oda netezni?
süti beállítások módosítása