Ebédidőben törték be egy főutcai bolt ajtaját a betörők öt ajtónak szaladással szakítva be azt. Történt mindez a katolikus templomtól 80 méterre néhány napja. 

A tulajdonos biztonsági kamerája felvette a két elkövető mozgását, a rendőrök magukkal vitték a felvételt. Információnk szerint nem ismertek a bicskei rendőrök előtt, nem bicskei bűnözők. 

Tanulság: ne csak éjjel számítsanak az üzletek feltörésére, az ajtóra kiírt ebédidő is jól jöhet pl. átutazó gengsztereknek.  A terület szinte már-már telekszomszédja a bicskei városházának, de legalábbis kőhajításra fekszik attól. Ajánljuk hát bűnesetünket a közbiztonságért felelős főállású alpolgármester, valamint Bicske Csabdin élő polgármesterének szíves figyelmébe....  

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása