11 óra 35 perc

Megindult a vasúti közlekedés a Budapest–Hegyeshalom vasútvonal felsővezeték szakadásban érintett szakaszán, így már nem kell autóbuszos átszállásra számítaniuk a Bicske–Herceghalom szakaszon utazóknak. A vonatfordulók késése miatt, a menetrend szerinti közlekedés csak a délutáni órákra várható.

A mai napon az érintett Budapest – Győr - Hegyeshalom vonalon közlekedő IC, RJ, gyors és sebes vonatok belföldi utasok részére felár nélkül igénybe vehetők.

11 óra

Autóbuszok segítik a vonattal utazók utazását Bicske és Herceghalom között. Jelenleg a Vértes Volán Zrt. három, majd várhatóan 11 óra 30 perctől a BKV Zrt. két csuklós busz közlekedtetésével segíti a vasúti közlekedés lebonyolítását. A szerelvényfordulók biztosítása miatt a nemzetközi járatokat nem érinti az autóbuszos átszállás.

10 óra 40 perc

Tovább nőttek a késések. egyes járatok már 100-120 perces késéssel közlekednek,

Jelentős késéssel közlekednek járataink a Budapest–Hegyeshalom–Rajka vasútvonalon, mert Herceghalom és Bicske állomás között – ahol tervezett vágányzári munkák miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok – leszakadt a felsővezeték, emiatt az említett szakaszon áll a vasúti közlekedés.

A MÁV szakemberei azonnal megkezdték a hálózat helyreállítását, amely várhatóan másfél órát vesz igénybe. A vonatok aktuális helyzete, késése nyomon követhető a www.vonatinfo.mav-start.hu weboldalon.

Az okozott késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

Budapest, 2013. augusztus 6.

Kommunikációs Igazgatóság – MÁVINFORM

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása