A Bocskai-Kisfaludy sarkán valóságos dísztó alakult ki a közepes erősségűnek is alig mondható zápor közben.

Ajánljuk Bicske Csabdin élő polgármestere, a saját szavazatával is főállásúvá lett  alpolgármester és a területileg illetékes képviselő - szakemberekkel tegyenek látogatást a területen a megoldás érdekében.

A vízben haladnak gépjárművek a Bocskaiból a Kisfaludyba. (Szeretnénk egyúttal azt is megtudni, nyit-e a MAHART irodát Bicskén illetve a városházán jelentkezhet-e a bicskei polgár vízi jártassági engedély megszerzését biztosító tanfolyamra,  illetve a Művházban bemutatják-e Vitray Tamás "Tengerre, magyar!" című nagyszerű sorozatát.) 

A belvárosi lakótelepen közlekedők szerint a Viziváros nevet is átvehetné ez a városrész, hasonlóan a budai várhegy lábánál található területhez.   

ia   

Szorítunk a Kölcsey utca elején, a vízelvezetés nélküli Bicske városában az ér medrének kiöntésétől veszélyeztetett családokért. Ők, teljes rokonságuk, baráti körük, szomszédaik -  esőben szinte riadókészültségben élnek ÖNHIBÁJUKON KÍVÜL. Legjobb tudomásunk szerint Tessely Zoltán polgármester és kibővített titkársága mind  mai napig vagyis 86 NAPJA NEM VÁLASZOLT a bicskei polgárok segélykérő levelére, ami ebben a posztunkban olvasható.   

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a

napokon belül ott leszek és átússzuk
süti beállítások módosítása