Bicske Csabdin élő polgármestere a maga alig teljesítményével tovább pufogtatja üres kis patronjait az országos sajtóban is, ha elődjét kell gyalázni. Arra zavarában a HVG-nek sem válaszol, miért költözött kampánykor Bicskére, miért költözött Csabdira választás után. Ezután képzavarral szalmalapátolásra szólítja az ellenzéki politikusokat.

Sajnos nem vagyunk se néptáncosok, se néprajzkutatók, tényleg sajnos, az viszont teljesen biztos: Bicskén a mi felmenőink - nem tudjuk máshol mi a szokás -, nem szokták a szalmát lapátolni, hanem vasvillával, "vellával" pakolják. Törekkel, a cséplés során összezúzódott maradvány szalmával más a helyzet, abból tesznek a vályogba egy-két lapáttal.

Tanulság: ha nagyot akarsz mondani választottként, hogy a buksidat megsimogassa a főnököd, előtte készülj fel, fogalmazz pontosan.  

Amit villával felrak, azt gereblyével lehúzza – szól a magyar közmondás arról az emberről, aki amit az egyik kezével ad, a másikkal visszaveszi...  Például szavaival rakja fel a nagy ígéreteket és a valóság villájával "lehúzza". 

               Részletek....     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása