Egy idős asszony, régi kedves ismerős kérdezte tőlem a cukrászda előtt néhány perce, kihez kellene fordulnia, mit kellene tennie azért - akár Csabdira is elmegy -, hogy a Tűzoltóság és a Gyermekotthon előtti járda végre járható legyen.

A 80 év közeli bicskei asszony kerekes szatyrot tolt maga előtt, ami egyben járást segítő támasza is.

Javasoltam, forduljon bizalommal a Tessely-kabinethez, néhány méter járda a másfél millió forint fizetéssel bíró választottnak kabinettel, titkársággal, költségtérítéssel és cafetériával    nem okozhat gondot.  Esetleg egyeztessen a tűzoltókkal, akik a Gyermekotthonnal együtt szorgalmazhatták már elégszer az előttük húzódó rendes járdát.  

Különben is, a kastély Bicske meghatározó építészeti öröksége, egy sziget, aminek jó gazdája van, ahol évtizedek óta mindig tapasztalni a frissülést, újulást, szebbé fejlődést.

Igazán megérdemelne egy tisztességes járdát Bicske központi része a a Batthyány kastély és a tűzlovagok bázisa elé.      

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt sem veszik figyelembe! Ahogy azt sem, hogy még sok helyen kellene új járda. Bethlen G. utca pl, vagy a tűzoltósággal szembeni kis járdarész...és még sorolhatnám. De nem! Mi kell nekik? Baleset? Kismamát gázoljon az autó, mert a babakocsit az út szélén KELL! tolnia? Vagy nénike/bácsika törje szét magát? Bezzeg ott, ahol nem használják, oda feltétlen kell új járda! Egyszerűen felháborító, hogy ennyit kap a bicskei lakos, aki elmegy szavazni és a fenekük alá tolja a 4 évre szóló X-et! Köszönjük szépen! "Majd megoldjuk"
süti beállítások módosítása