Segített a pár héttel ezelőtt történt bicskei kerékpár nyilvántartásba vétel. A rendőrök az akkor készített fénykép és felírt alvázszám alapján azonosították be az első, Bicske főteréről ellopott kétkerekűt.

bringanők.jpg
"Nők a kormányrud mellett.  Képes Vasárnap, 1939. június 18."

A Bicskei Rendőrkapitányság néhány héttel ezelőtt figyelemre méltó ötlettel állt elő. Meghirdették a kétkerekű járművek nyilvántartásba vételét - melyben a Bicskei Szó is segített -, abból a célból, hogy az esetlegesen eltűnő járműveket a későbbiek során könnyebben lehessen azonosítani.
A kezdeményezésre sok bicskei lakos elvitte kerékpárját, melyeket akkor a rendőrök lefényképeztek és felírták alvázszámukat is.

Így tett az a bicskei férfi is, akinek kerékpárját 2013. október 16-án reggel lopták el Bicskén a Kossuth téren. A rendőrségre este érkezett jelzés, mely szerint a Kossuth térről ellopott kerékpár a Rigó utcában található meg. A nyomozók a helyszínre mentek és a rendelkezésre álló fénykép és lista alapján teljes bizonyossággal azonosítani tudták, hogy ez az a kerékpár, mely reggel eltűnt.

A rendőröknek sikerült azt is megállapítani, hogy ki volt az, aki a kétkerekűt a tulajdonostól ellopta. Az egyenruhások ezután elfogták és előállították O. Krisztián 19 éves helyi lakost, akit a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását is - írja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása