"Ma reggel agyonvertek valakit a Kisállomáson" - ez a szerencsére téves mondat terjedt Bicskén, többen egy afrikai menekült haláláról is tudtak, de legalábbis kérdeztek róla a megdöbbent bicskeiek egymás között. Garázdaság történt - tudta meg a Bicskei Szó biztos forrásból.  

Tehát szerencsére emberölés, haláleset nem történt. A helyszínelés idején a vasútpart mindkét oldalán rendőrök dolgoztak, ruhadarabok hevertek szerteszét - ezt látták a munkába utazók. Minden fontos részlet szerepelni fog a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság holnapi közleményében, amit természetesen közreadunk. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éjjel 11 óra felé mikor gyalogolsz hazafelé egyedül a kihalt utcán,és egyszerre ki tudja honnét 5-6 néger menekült eléd,hátad mögé kerül, és karattyolnak összevissza,hát megmondom őszintén úgy félek mint egy pici kölök kutyus!De nem csak a néger menekültektől kell félni,mert bizony nem egyszer elő kerül egy két barna emberke is, és cigit,vagy pár forintot kezd kéregetni tőled ,és te attól félsz,ha nem adsz kész,véged van,de hiába nézegetsz jobbra,balra senki rajtad kívül az úton és már a sírás éröltett annyira rettegsz!Rendőr sehol!Meg mondom őszintén nem is lenne csoda,ha valakit agyonvernének!Késő este,éjjel teljesen kihalt a kis állomás és környéke!
süti beállítások módosítása