A bicskei rendőrök a helyszín közelében elfogták a két verekedőt.
A Bicskei Rendőrkapitányságra 2013. október 27-én kora reggel érkezett bejelentés, mely szerint Bicske alsó vasúti megállóhely területén két férfi szóváltást követően egy bottal bántalmazott egy külföldi állampolgárt.
A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították I. Ádám 20 éves bicskei és P. Dávid 24 éves csabdi lakosokat. A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd szabadon bocsátották őket.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. október 28. 13:03

Egyes információk szerint az eset után az Árpád utca-Táncsics utca sarkán bújt el ijedtében egy helyszínről elszaladt, eredetileg menetrend szerint közlekedő vonathoz gyalogosan érkezett menekült nő és gyermeke. A boltok kinyitásakor kértek segítséget.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyenkor hol vannak, az amúgy nagy számmal kirendelt rendőr kollégák? Napközben, aki jár a városban, majd minden sarkon rendőrt lát, akiknek a fő feladata (legalábbis nekem úgy tűnik), az autósok büntetése. Nem először fordult már elő az állomás területén ilyen eset. Nem lehetne valami megoldást erre kitalálni, hogy ilyen ne történhessen meg? Akár videokamerák kihelyezésével, vagy gyakoribb járőrözéssel?
süti beállítások módosítása