A bicskei járőrök november 5-én állítottak elő a Bicskei Rendőrkapitányságra egy külföldi férfit, akit bolti lopáson értek tetten az egyik bicskei áruház biztonsági őrei. A szabálysértési eljárás vele szemben is megindult. A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették. 

A Rendőrségre 2013. november 5-én 15 óra 45 perckor arról érkezett bejelentés, hogy a Csabdi-Bicske menetrend szerint közlekedő autóbuszon három fiatal nő veszekszik az ellenőrrel és egyikük meg is lökte intézkedés közben. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították a három fiatalkorú lányt. A budapesti és a két csabdi lány közül az utóbbiak egyikét gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A másik két lány tanúként szerepel az ügyben - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása