A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 18-án délután otthonában fogták el M. János 26 éves bicskei lakost. A férfi ellen azért indult büntetőeljárás, mert a gyanú szerint az elmúlt időszakban Bicske területén úgynevezett új pszichoaktív anyagok árusításával foglalkozott. A lakásán megtartott házkutatás során a nyomozók többféle kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak, melyeket szakértői vizsgálatra küldtek.
Előállítását követően a férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Kihallgatása után M. Jánost bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - olvasható az FMRFK közleményében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása