noénilogó.jpg

Hozzád szólok vándor, ki fáradt játékszere vagy e rohanó világnak… Ki út porától piszkosan, szeretetre szomjasan, a hétköznapok hőseként töltöd be nap, mint nap vállalt küldetésedet… Csak egy percre állj meg, s térj be virágaimhoz, ha erre visz utad… Vesd le egy pillanatra a mindennapok rohanását… Egy régen hallott szép mesét visz majd feléd a szél… Mondd csak, ugye emlékszel még?!

unnamed.jpg

Egyszer volt, hol nem volt… Volt egyszer egy virágbolt az Oroszlán patika mellett Bicske főterén. Tíz esztendőn át örömmel ontotta kis csokrait az embereknek, mígnem a sors úgy hozta, hogy a következő hat évben mély álomba szenderült. Az ősz folyamán ismét életre hívtuk régi kis üzletünket a korábbi helyszínen, de megújult környezetben. Szeretnénk, hogy a hozzánk betérőt megszólítsa egy szín, egy növény, hogy magával ragadja e békés, otthonos hangulat. Az üzlet kialakítása során arra törekedtünk, hogy, aki hozzánk betér, ne csak virágot kapjon, hanem alkalma legyen feltöltődni, néhány pillanat erejéig elfeledni a rohanó mindennapok sürgetését.

unnamed (1).jpg

Felkutattuk nagyanyáink, kedves ismerőseink régi szekrényeit, s kezünk nyomán ismét életre keltek. Funkciójukat tekintve eme bútorok új értelmezést kaptak, szinte kivirágzott a régi sublót. Különleges szárított növényi részek, nagyanyáink fűszerei, most az otthonokat díszítő kompozíciókban öltenek testet.

unnamed (2)4.jpg

A szárított virágok és élővirágok pillanatnyi szépségének konzerválása által, szemvidító, lelket gyönyörködtető, maradandó alkotásokkal szeretnénk vásárlóinkat megajándékozni, de természetesen vágott virágból is készítünk személyre szabott, alkalomhoz illő csokrokat, kompozíciókat.

A virágot szerető emberként, igyekszünk minden virágban felfedni azt, hogy mit üzen számunkra, meglátni egyéniségét, hogy csodálatos, egyedi sajátosságait tiszteletben tartva egy-egy alkotásnak természetes és fontos alkotórészévé nemesedjen, ezáltal töltve be azon küldetését, hogy akinek szánták, őt megörvendeztesse, amely által mélyebb értelmet nyer tünékeny léte.

unnamed (2)3.jpg



Kedves vándor, térj be hozzánk, ha erre visz utad… Állj meg egy percre megpihenni, virágok illatát magadba szívni, ha erre jársz…

unnamed (2)belső.jpg


Szeretettel várunk minden kedves régi és leendő vásárlót, érdeklődőt!


Üdvözlettel:

Szigeti Noémi Johanna
Noémi Virág Galéria

Bicske, Kossuth tér 9.
Tel: 06-22/ 425-398
noemi.virag.galeria@gmail.com

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása