Hajrá a BTC B-közép - Szavazzunk rájuk!

Címkék: btc

2014.01.14. 16:13

A BTC B-közép jó pár éve megkezdte a jóízű szurkolást BTC-nek. Az különösen szerethető bennük, hogy számukra sohasem a saját csapat hangos és kíméletlen kritikája a főirány a "lelátón", hanem a biztatás.

bicskei tigers.jpg

Például a "Veletek vagyunk, győzni akarunk!" Mint mondják, olyan a Bicskei B-közép, mintha a 12. játékos lenne a pályán.  Mellé nagy dumák, nagy nevetések, jó kis rigmusok - a kedvencem nem idézhető két szavas felkiáltás, nem szalonképes. (Bár szalon sincs a közelben.) Személyesen elárulhatom... Akkor szól a kórus így, ha nagyon-nagyon jól állunk... A második kedvencem a kórustól: "Hűűűhaa!" Ezt akkor nyomják, ha az ellenfél mondjuk 3 méterrel kapunk fölé-mellé rúgja a bőrt.  Velük egész a bicskei futball. Ha meccsre megyek - miattuk is megyek. Dobpergés és olykor-olykor túl keményre sikerült "nemkellettvolna"-típusú fellépéseik a BTC védelmében. Olyankor olyanok mint egy bengáli anyatigris.  Mint látjátok a fejérfoci.hu szavazásokkal igyekszik népszerűsíteni és olvasottá tenni önmagát. Miután ez ellen sem lehet semmi kifogásunk, hiszen mi sem vagyunk kihagyva belőle (még képet is vettek át tőlünk - a korláton álló bicskei kisfiú kedves fotóját), kérem, szavazzunk a Bicskei Tigers B-középre!  

I.A.   

38980_bicske_szurkoloi.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása