Egy tatabányai férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett autószerelő műhelyében. Mányon élő keresztfia, Balla István kereste meg a Bicskei Szó szerkesztőjét azért, hogy véradás jöhessen létre Bicskén - keresztapjáért. A család többi tagját egy rendőrjárőr menekítette ki az égő házból. 

Azonnal hívtuk a bicskei Vöröskereszt vezetőjét. Horváth Jánosné elmondta, hogy holnap 15-18 óra között Alcsútdobozon, az orvosi rendelőben lesz véradás - mindenki, aki csatlakozni akar és tud, máris jöhet - hiszen sürgős az ügy. 

A további erre a célra (is) szervezett, akár bicskei véradásokat  Horváth Jánosné és Balla István megbeszélik egymással.  

A vérellátásban szakmai háttérmegoldásokkal - áttételesen, közvetetten mindenféle véradás segít irányított véradás esetén. 

Aki már holnap segíteni akar, a következő adatokat vigye magával Alcsútra - ugyanis ezzel teszi irányítottá, magyarul "megcímzetté" az általa adott vért:

! RADICS OTTÓ ANTAL, Irányított Véradás, Szent István Kórház Égési Osztály intenzív, TAJ SZÁM : 022 526 711 Szül.idő 1959.05.01. ! Vércsoport: AB negatív

Saját TAJ-kártya, személyi okmány szükséges!

 

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása