Bicskén a járőrök szolgálatuk közben figyeltek fel egy elhanyagolt állapotú kutyára, Mezőkomáromban pedig egy férfi légpuskával lőtt le egy házőrzőt.
A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei 2014. január 23-án délután Bicskén láttak el járőrszolgálatot. Gépkocsijukkal a Rigó utcában haladtak, amikor észlelték, hogy az egyik ház udvarán egy elhanyagolt állapotú német juhász fajtájú kutya van. Az eb, egy körülbelül egy méter hosszúságú láncon volt megkötve és sem étel, sem pedig ital nem volt előtte. Az egyenruhások a kutya gazdáját, V. József 33 éves helyi lakost elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. A férfit a nyomozók állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották - írja az FMRFK közleménye. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása