Ír az olvasó

Címkék: iskola összefogás

2014.02.03. 21:07

Olvasónk levelét Bárányos József igazgató úr szíves figyelmébe ajánljuk, s ha bármiben segíthetjük az ügyet, rendelkezésére állunk.  

 

Szia Toni !

Szomorúan olvastam és hallottam, hogy mi történt szegény kis Török Gergellyel. Az jutott eszembe, hogy az iskolák mostanában tartják farsangi báljukat. A bevétel egy részét felajánlhatnák az édesanyának, Szilvinek. Esetleg külön adakozási lehetőséget kellene biztosítani a részvevő tömegnek, akik többnyire már tudják miért nagy a szükség. Talán ezzel is tudnánk egy kicsit segíteni.
Sajnos nem tudom, hogy hol kellene ezt felhívásként közölni, vagy ki az illetékes, hogy ezt az iskola igazgatónak felvesse ötletként.
Megköszönném, ha tudnál ebben segíteni, vagy valamilyen úton-módon az érintetteket tájékoztatni.

Üdv, Kovács Edina

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az iskolai farsang lebonyolítása tudtommal a szülői szervezet és az iskolai alapítványok hatásköre. Mindenképp hozzájuk kellene fordulni szerintem az ilyen irányú ötletekkel, nem az iskola igazgatójához. :)
A segítségnyújtó kéz biztosan jól jön nekik, ahogy minden együttérzés és jó szó is.. csak ne essünk abba a hibába, hogy most hirtelen mindenhonnan rájuk zúdul, és aztán majd magukra maradnak teljesen, mert "minden csoda három napig tart" Inkább legyen több helyről kevesebb segítség viszonylag folyamatosan, mint az ellenkezője.
@IngyomBingyom: szerencsére Bicskén a korábbi, általunk örömmel kommunikált, netán kezdeményezett segítségnyújtásai - egyáltalán nem három napig tartottak és nem is múltak el egyhamar. köszönjük aggodalmad, de talán az egyedüli, amitől nem kell félni. jómagam segített ember voltam, pontosan tudom, mit jelent. másrészt a háttérben sokan segítettek ebben az esetben is, mióta nyilvánosságra került valamint szerveződik több beteg gyermek gyógyulása érdekében egy hivatalos városi rendezvény, amiről alig várjuk, hogy konkrét hírt tehessünk közzé. Úgy vélem, helyzetük általunk a helyi köztudatba kerül és bizony ebben a városban is sok felelősségteljes gondolkodású ember él, akik ha valamit elkezdenek, akkor azt pro bono saját ügyüknek tekintik. Az igazgató úrhoz való fordulás pedig természetes, ő a főnök, legföljebb továbbirányítja a valódi illetékeshez, de a lényeg az, hogy nagyon köszönjük az információt és aggodalmad segítő megfogalmazását.
Törökné Vida Szilvia édesanya bankszámlaszáma: 11773360-30793769 OTP
I.A. kíváncsian várom,hogy mi szerveződik és szívesen mellé állok bármiféle segítségnyújtásnak!
számomra az effajta segítség nem "csak" pénzbeli, vagy bárminemű támogatást jelent. 3 gyermeket nevelek, akiknek úgy gondolom, hogy felelős vagyok a lelkületéért. egy jótékonysági rendezvény nem csak az adott bajról szól, hanem a társadalom, az emberek összefogásáról, segíteni akarásáról. úgy gondolom, ha ilyen jelleggel lép fel valaki, annak duplán ereje van, hisz gyermekeink ezt jobban megértik, átérzik, mint ha azt mondanám neki, hogy: gyere nézd itt ez a számlaszám, beírjuk a gépbe és átutaljuk a (virtuális) pénzt a Szilvi néni bankszámlaszámára... (megjegyzés:ettől függetlenül, persze ezt megteszi az ember, csak ez a gyermeknevelésből kihagyott momentum)
összegezve: örömmel hallok minden hírt Gergely és családja segítésével kapcsolatban, érte, értük és értünk... mert a segítség soha nem lehet elég, soha nem lehet kevés, soha sem csak pénzben mérhető és mindig többről szól, mint ami...
süti beállítások módosítása