Az I. Hagyományteremtő Vállalkozók Bálja szervezői, akik a nagy múltú Bicskei Iparos Bált e mostani rendezvény  elődjének tekintik – ezúton is köszönetüket fejezik ki a rendezvény minden résztvevőjének, az összes magánszemélynek, intézménynek és cégeknek - elsősorban e jól sikerült este felejthetetlen hangulatáért.

Bálunk tombolajegy bevételének minden forintja három családot, összesen hat bicskei gyermeket kíván segíteni. A tombola ajándékok tömkelegét jó szándékú vendégeink tették le éttermünk tombolaasztalára. Szintén vendégeink vásárolták meg a tombolajegyek garmadáját és bizony olyan bálozó házaspár is mulatott a mi vendégeink között, akik hoztak tombolaajándékot, vettek tombolajegyet, nyertek is, de az ajándék csomagolására címzettként szombaton éjfél után a férfi egykori tűzoltó kollégája fiának nevét vésték: Török Gergely.

A több százezer forintos bevételből a Csók utcában élő 9 éves Poczik Balázst és családját, a Rózsa utcában élő 13 éves Török Gergelyt és családját, a valamint az Akácfa utcai albérletében négy gyermekét egyedül nevelő Nagy István családját támogatjuk.

Szeretnénk elmondani, hogyha megtehetnénk, nemcsak pénzt küldenénk. Ha tehetnénk, maradéktalan gyógyulást, teljes egészséget adnánk át a Csók és Rózsa utcai családi házak lakóinak, Balázsnak és Gergelynek - akiknek szívünk mélyéből kívánjuk a legjobbakat.

Nagy István, a négy gyerekét egyedül nevelő édesapa kéthavi albérletét vállaljuk át azért, hogy kicsit több jusson Botondnak, Bencének, Laurának és Ádámnak - a fantasztikus négyesnek.

A II. Hagyományteremtő Vállalkozók Bálját a jövő év februárjának első szombatján tartjuk meg a Korona Pizzafaló Étteremben. Addig még sok víz lefolyik a Szent László patakon Bicskénél, de az biztos, hogy tombolabevételünkkel bicskei gyermekek gyógyulását vagy tanulmányi előmenetelét, művészeti és sportbéli tehetségét fogjuk támogatni ismét. Mert ahogyan az Írás is felhívja erre a figyelmet:

"...amennyiben megcselekedtétek eggyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg."

MÁTÉ 25, 45

Jövőre, Veletek, Ugyanitt!

 

Kelemen Zoltán szervező

Korona Étterem Pizzafaló 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak azt a két utolsó felest tudnám elfelejteni ...
süti beállítások módosítása