Egy telephelyre betörő testvérpárt, valamint egy táskatolvaj csapat negyedik tagját is elfogták a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói. A nő az ágyneműtartóba bújt az őt kereső rendőrök elől.
A Bicskei Rendőrkapitányságra 2014. február 11-én délelőtt érkezett bejelentés, mely szerint Alcsútdoboz külterületén egy telephelyre ismeretlenek betörtek és onnan két darab kályhát, valamint egy motorkerékpárt loptak el. A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei néhány órával a betörést követően Alcsútdobozon járőröztek, amikor egy ház udvarán egy kézikocsit láttak meg, amin rajta voltak a reggeli bejelenésben szereplő ellopott tárgyak.
Az egyenruhások igazoltatták a házban lakó férfit, a kérdésükre válaszolva elmondta, hogy testvérével együtt hozta el a telephelyről a tűzhelyeket és a motorkerékpárt. A rendőrök mindkét férfit előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két férfi és két nő ellen, akik 2013 júliusa óta több, Bicskén és környékén lévő házba surrantak be és onnan táskákat, pénztárcákat loptak el a bennük lévő iratokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt. A csapat három tagját már korábban elfogták a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói. A két férfit és egy nőt a Bicskei Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Negyedik társuk elfogására az ellene kiadott elfogatóparancs alapján 2014. február 11-én került sor Székesfehérváron a Mura utcában. A nő az őt kereső rendőrök elől egy ágyneműtartóba bújt. A bicskei rendőrök azonban megtalálták, elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. V. Mária 30 éves székesfehérvári lakost a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették - áll az FMRFK közleményében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása