Kerítés a patak partján

Címkék: patak

2014.02.19. 16:24

Ezt a levelet ismeretlen olvasónk egy erre a célra készített e-mail címről elküldte a polgármesternek, a jegyzőnek  és a blognak is. 

Tisztelt Címzettek!

Egy igen bosszantó és tűrhetetlen helyzetre kívánom felhívni az Önök és a bicskei nyilvánosság figyelmét továbbá kérem közbenjárásukat!
Történt ugyanis már vagy egy éve, hogy a "Telep" alatt a Szent-László patak jobb partja mentén található területet annak birtokosa/használója/bitorlója lezárta/kerítéssel vette körül a folyásirány szerinti jobb parton a vasúti híd és a zsilip által határolt teljes területen egészen a patakig. Értem én, hogy így volt a legolcsóbb, de nem érdekel miközben elveszi gyermekkorom szeretett (és azóta is sokat látogatott) helyét és mindenki a lehetőségét a szabad mozgásra.

A lekerítés legjobb tudomásom szerint jogszerűtlen hiszen a Magyar folyó és állóvizek esetében kötelezően betartandó védőtávolság van érvényben melyet a lekerítő nem tartott be. Amennyiben esetleg a lekerítés mégis jogszerű lenne akkor is a legkevésbé "emberbarát" hiszen a kerítés a zsilip egyetlen megmaradt vas oszlopához lett ki húzva, így a Telepiek és minden arra járó, sétáló, kutyasétáltató természet szerető számára ellehetetlenítve a zsilipen való átközlekedést és a folyó jobb partján való sétát. Továbbá, ha a lekerítés jogszerű is és én tévednék úgy a kerítés áthelyeztetésére kérem kötelezni a zsilipről, hiszen az a műtárgy minden bizonnyal nem a terület birtokosának tulajdona.

Kérem az illetékeseket az ügy és a jogszabályi háttér kivizsgálására és, hogy tájékoztassanak a vizsgálat eredményéről 1014. március. 1.ig!

Közbenjárásukat nagyon köszönöm minden Bicskei nevében!

Szívélyes üdvözlettel:

Egy Telepi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt Telepi!

Kitől vár ön segítséget? Mi bicskeiek gazdátlanul kóborgunk a kis városunkban.A mi kis városunkban, oda ahova el kéne jutnia a panasz hangjának,oda nem jut el,mert ott nem akarják meghallani!Nem akarom elkeseríteni,de nyugodjon bele,nem lesz válasz, és nem lesz segítség!
Szeretném megjegyezni h a Bicskei Máléhegy lábánál húzódó 4-es halastó közelében sem lehet elmenni mert ugyan csak levan zárva!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása