sisakos_kam_leon_1395004770.jpg_800x600

Sosem jutott volna eszünkbe, hogy Bicskén egy áruház parkolójában Jemen és Szaud-Arábia hegyvidékein őshonos sisakos kaméleont találnak. Kicsi a világ.   
Azt javasoljuk kedves és lelkiismeretes Olvasónknak, a becsületes megtalálónak, hogyha nem jelentkezne érte senki, a Bicskei Udvar kisállat boltjában egészen biztos jó kezekben lesz és ha ők be tudják fogadni, akkor olykor-olykor meghirdeti a Bicskei Szó is, éppen mi az ábra. 
"Ma reggel a Tesco parkolóban a a lányom talált egy sisakos kaméleon bébit, fogalmunk sincs hogy kerülhetett oda.Próbáljuk életben tartani, de semmilyen eleségünk nincs a számára. Ha holnapig kibírja veszünk neki kaját.
Hozzád azért fordulok, hátha valaki hiányolja ezt az állatot vagy van bárki akinek van a tartásához szükséges felszerelése és átvenné tőlünk, mert nagyon cuki, de speciális felszerelés kell hozzá, megvilágítás, terrárium, eleség.E-mail címemet megadhatod, ha valakit érdekel."
A közlés után pár perccel máris segítő levél érkezett, a megtaláló címét azonnal elküldtük: 
"Szia! Láttam a kaméleonos cikket, tudok segíteni, ha a tartására kíváncsiak vagy meg tudok kérdezni 1-2 embert hogy befogadják-e, jó lenne minél sürgősebben mert pár nap alatt elpusztulhat az állatka! Üdv, Dani"
A megjelenés utáni reggelen ezt írta olvasónk, Makai Kinga:  "Én nagyon szívesen befogadom! Minden felszerelésem megvan hozzá, ha még aktuális, szóljatok, hová mehetek érte!"
(Képünk illusztráció) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok!
Itt is jelzem, hogy szívesen befogadom a kaméleont, ha még nincs gazdája. Teljesen felszerelt terráriumom van, jelenleg pont megüresedve. Tartottam már sisakost többször is, szívesen látott állatka lenne nálunk!
Üdv:

M.Kinga
süti beállítások módosítása