A Q Pharma Kft. több mint tízmilliárd forintból létesít többfunkciós tápszergyárat, mikrobiológiai labort és csomagoló üzemet a Fejér megyei Bicskén - a Csabdi úton, a menekülttáborral szemben.
A pénteki helyszínbejáráson Tóbi Csaba, a Q Pharma Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az anyacég és a kifejezetten a bicskei beruházásra létrehozott projektcég, a Q Pharma Nutrition Kft. is százszázalékos magyar tulajdonban van. A beruházáshoz az önerőn felül uniós pályázati forrásokat is igénybe kívánnak venni.

Közölte, hogy az épület összesen több mint 12 ezer négyzetméteres lesz. A gyárban mintegy kétszáz főt foglalkoztatnak majd, a beszállítóknál pedig további 400-600 munkahely jöhet létre.

Az ügyvezető igazgató jelezte, hogy a munkavállalók közül 120-130 fő nem magasan kvalifikált (targoncakezelő, takarító, sofőr, betanított munkás, biztonsági őr) lesz, ugyanakkor mérnököket, laborasszisztenseket, vegyészeket és gyógyszerészeket is alkalmaznak majd.

     Részletek.....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása