Fejér megye 3. számú választókerületében 98 százalékos feldolgozottságnál a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint az egyéni jelöltek sorrendje a következő:

Bicske

BicskeFIDESZ-KDNP: Tessely Zoltán Károly - 50.91%MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP: Horváth András Tibor - 20.95%JOBBIK: Gáspár Kornél Dániel - 17.78%LMP: Varga György - 5.87%FKGP: Dr. Molnos Levente Lóránt - 0.81%MUNKÁSPÁRT: Veres Péter - 0.79%SEM: Papp László - 0.52%SMS: Bódi Tibor - 0.5%EGYÜTT 2014: Huszti Lajos - 0.46%KTI: Birtalan József - 0.38%MGP: Paksi Imre - 0.35%JESZ: Borsos Sándor Ákos - 0.31%SZOCIÁLDEMOKRATÁK: Dr. Bednár András Tibor - 0.24%MCF: Bogdán János - 0.09%ÚMP: Pilz István Gábor - 0.04%MACSEP: Huszti Dávid - 0%

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy báb,aki úgy mozog,ahogy rángatják. Itt Bicskén egy "mini diktátor". Akkor most hogyan is kéne örülnöm? Örülök,hogy így már nem lehet polgármester,viszont abban is biztos vagyok,hogy szinte nulla esély lett volna ősszel mint polgármester. Viszont így megmarad a mézes bödön jó része....természetesen csak neki....
Egy báb,aki úgy mozog,ahogy rángatják. Itt Bicskén egy "mini diktátor". Akkor most hogyan is kéne örülnöm? Örülök,hogy így már nem lehet polgármester,viszont abban is biztos vagyok,hogy szinte nulla esély lett volna ősszel mint polgármester. Viszont így megmarad a mézes bödön jó része....természetesen csak neki....
gratulálok neki, nagyobb teret kap, hogy többet rombolhasson!
Viktoriában nagyon komoly problémák vannak a demokráciával, aminek leginkább a nagyon-nagyon hülye nép a legfőbb oka. Mert vakon vezetik őket és ők meg lenyelnek mindent!
Gratulálok a sok narancsködös választónak akiknek homályos a szeme,hogy Tesselyt választották képviselőnek,akinek ugyanúgy mint a gazdájának csak a hatalom a fontos, az emberekre nagy ívben tesz!Örülök,hogy ősztől nem lesz polgármester,de sajnos abban biztos vagyok,hogy megint a narancs fog polgármestert állítani a város élére!Ezektől mint a kullancsoktól, nagyon nehéz lesz megszabadulni!Folytatódik a kis emberek megalázása,földbe döngölése,a tehetősebb emberek kiemelése,ajnározása!Nem érdekel senki véleménye,de abban biztos vagyok,hogy a 2014-s választáson az évszázad csalása történt.Ennyi!Tőlem Tessely akármilyen beosztást betölthet ebben a korrupt kormányban,az én szememben továbbra sem nőtt semmit,sőt még lejjebb csúszott,mert nem tisztességes úton történt a választás!Tudom,hogy 5 percen belül tudomást szerez a kommentemről a megjelenés után,de nem érdekel!Egy olyan ember akinek a hatalom többet ér,mint az emberek,Ennyi! az az én szememben egy nulla!
Azt nem értem, hogy lehet 0%-os jelölt. Szerénységből még saját magára sem szavazott?
Ugyan most még nem lehet tudni kik lesznek a polgármester jelöltek, de csak RAJTUNK múlik, hogy ki lesz a polgármesterünk!
sok furcsaság volt...mert ugye boriték nélkül is lehetett volna hisz a szavazókörös néni nevetve mondta...a mogorva fekete ruhás meg érdekes módon azért mert pártból jött talán nem rendőr ehhez képest jobbikosan harcosan nézte az igazolványokat...de a lényeg hogy a sötét agyhalottság tort ül e vidéken és a megalázott közmunka meg a szuper rezsicsökkentés(nálam 188 ft..tudom ha sokat fogyasztanék sokat vonnának le..de vajon nem a tehetős tud sokat fogyasztani???kissé ellentmondó a dolog..)miatt eladott lelkek és szivek győzelme ez..emberségből emberi érzésekből megbuktunk ujra..narancsbarát elvtársaim azért azon majd gondolkodjatok el hogy az tényleg épeszű dolog egy nem létező sport(foci)milliárdos pénzszórása???
károly lesz ...........ezt már lejátszották..és meg lesz választva....némi agymosással..közmunkával...
@rókafarka:Ez a 2014 választás az évszázad választási csalása volt!Ez a kormány korrupt,csaló hazug emberekből tevődik össze, és ez jellemző a városunk vezetőire is!Senki ne képzelje azt,hogy majd a kormány hagyja,hogy ne az ő embere legyen polgármester,,aki úgy táncol,ahogy ő fütyül!Orbán kormánynak olyan emberre van szüksége mint Tessely aki úgy táncol,táncolt,ahogy a gazdája fütyült,és ilyen emberek kellenek minden város,település,falú élére! A gazdi nagyon szeret fütyülni, és imádja,ahogy az alattvalói táncolnak!Nyugodjunk bele,hogy a polgármester választás csak egy báb előadás lesz,itt már meg van az új polgármester, az új báb ,mi csak statiszták leszünk!Magyarországon nincs szabad választás,itt mindennek úgy kell történnie ahogy a gazda akarja!Ő eteti ezeket az alattvalókat,és ők ezt úgy hálálják meg,hogy minden kívánságát teljesítik.Nem számít senki és semmi,csak a gazda szava,hiszen nélküle senkik lennének, és éhen döglenének!Én ezzel a válasszal lezártam az ügyet,visszavonulok,mert úgy vettem észre,hogy nagyon sokan, nagyon nem merik leírni ami a szívüket nyomja,mert nagyon félnek! Tisztelet a kivételnek!A narancsködös szeműek meg gondolkodjanak el egy kicsit,szálljanak magukba,mert őket nem eteti a gazda,csak abrak nélkül táncoltatja őket!Mindenkinek szép napot kívánok,a narancsosoknak meg jó táncolást füttyszóra!
@rókafarka: Nnnna az kéne' még! És itt, most pártállástól függetlenül mondom, hogy mentsen meg a Pállfy utódoktól minket az ég.
nem ment meg minket senki..semmi......ugy átmosva az agy mintha persillel mosták volna
az a helyzet, hogy láthatóan a helyi ügyekben teljesen érdektelen a párthovatartozás. sok jobboldalon van rosszul a mostani városvezetéstől, és ismerte el az előző teljesítményét. vagyis nem feltétlen kell pártokban agyalni. bizonyára mindannyian tudnánk némi agyalással pár olyan embert összeszedni, aki itt él, ismeri a várost, agyi kapacitásai túlmutatnak a szokásos Ady Endre-Kossuth tér-Hősök tere ciklusonkénti puccosításán. a képviselő-testület úgyis párt-alapon jön létre, annak az a dolga. de polginak kereshetünk végre egy alkalmas embert is. tízezer ember között csak akad egy...!
és még egy: esetleg el lehetne kezdeni egy értékelő sorozatot, melyik képviselő mit tett, miket szavazott meg, stb. nekem pl. külön "öröm", hogy azt a két óvodát sikerült bezárni (benzinkúti és a szent istván úti), ami az erre lakó gyerekeknek közel lett volna. így a város területének feléről lehet hordanigyalog, busszal, kocsival, ki mivel tudja, a kicsiket a kakasba vagy be a központba - ennyit számítottak az itteni lakosok. ugyancsak ez a képviselő-asszony füle botját nem mozgatja, hogy a szinte vele szemben, a malomnál naponta tapasztalható totális közlekedési káoszt megoldja vagy legalább valamit elkezdjen tenni érte. pedig egy várakozni tilos tábla is elég lenne.
és ez csak 2 dolog, bizonyára van ennél sokkal több is a "dicsőséglistáján", ahogy a többi képviselőnek is.
süti beállítások módosítása