"Oszoljanak!"

Címkék: rendőrség mentők

2014.05.09. 14:20

Tegnap délelőtt 10 óra 20 perc tájban nagy sebességgel, megkülönböztető fény- és hangjelzéssel  rendőrautó érkezett a Bicske, Kossuth tér legnagyobb területű üzletéhez, ahol már egy mentőautó állt a bejáratnál. Kicsit később arra lettek figyelmesek a járókelők, hogy asszonyok csoportja kiabál az intézkedő rendőr felé, aki aztán helyre tette őket és "Oszoljanak!" felszólítással utasította a zebra Spar felőli részén, orral befelé álló mentőautó mellett álló kb. 6-8 fős, idősebb asszonyokból álló csoportot.

A kívülálló szemlélők értékelték mindezt, hiszen ahogy szavaikból kivehető volt: a mentősök a mentőben egy az üzletben rosszul lett asszonyt ápoltak. Különben az asszony bolti rosszulléte és a rendőri intézkedés között nem volt semmilyen összefüggés. 

Fejér MRFK így tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit: 

2014. május 8-án délelőtt Bicske, Kossuth téren lévő áruházhoz a biztonsági őrök kértek segítséget, mivel az áruházban egy hölgy összetört egy üveg italt és az okozott kárt nem kívánta megtéríteni.

A helyszínre érkező járőrök a bicskei nőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési eljárás indult ellene.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása