A baleset az autópályafeljárónál történt. 

 2023. december 15-én 9 óra előtt néhány perccel az 1-es számú főút 33+500-as kilométerszelvényében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt - válaszolta a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálat a Bicskei Szó kérdésére. 

A rendelkezésre álló adatok szerint - folytatódik a közleményük - egy Suzuki típusú autó haladása során az úttesten megcsúszott, majd megpördült, melynek során nekiütközött a mögötte közlekedő tehergépkocsiból és pótkocsiból álló járműszerelvénynek. Ennek következtében a pótkocsi egyik kereke defektet kapott, a járműszerelvény az oldalára borult, a rakomány pedig a szemből érkező Citroen típusú járműre dőlt. A Suzuki típusú járműnek ütközött egy másik tehergépjármű vontatmánya is. A közlekedési baleset során ketten megsérültek. A rendőrség teljes pályás útlezárás mellett végezte a helyszínelést, műszaki mentést, és vizsgálja az eset körülményeit.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása