Vasárnap kora délután a bicskei Batthyány utcában az Endresz György utca magasságában önkormányzati-önkéntes  tűzoltók dolgoztak, akik  két szerkocsival vonultak valamint rendőrök, akik  szintén két autóval érkeztek, az egyik a helyszínelők járműve volt. 

 

  1. december 17-én 13 óra 30 perc körül Bicskén, az Endresz György utca - Batthyány Lajos utca kereszteződésében anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt, melyhez rendőri segítséget kértek - válaszolta érdeklődésünkre az FVMRFK Kommunikációs Szolgálat. 

Összeütközött két személygépkocsi Bicskén, az Endresz György utca és a Batthyány Lajos utca kereszteződésénél. A járműveket a város önkormányzati tűzoltói áramtalanították - foglalta össze Kasi Vanessza tűzoltó hadnagy, a Fejér vármegyei Katasztrófavédelem  helyettes szóvivője

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása