Újabb baleset bizonyítja a vezetés által sokszor beígért körforgalom szükségességét az 1-es főútvonal Bicske-Óbarok kereszteződésben.

Hárman sérültek meg. A területre légi mentő is érkezett, aminek három oka lehet: 1. A sérülés súlyossága indokolja 2. A mentőautók mind vonultak és helyettesített a légi mentő 3. A mindkét előző ok egyben, de legalább az egyik. 

Az alapinformációra vonatkozó kérdésünkkel a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálathoz fordultunk, ahonnan ez a válasz érkezett:
"Tisztelt Szekesztő Úr!
Elektronikus úton a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2023. október 21-én 12 óra 35 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy az 1-es számú főút 35. kilométerszelvényében három személygépjármű ütközött össze. A balesettel érintett útszakaszon, a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, váltakozó irányban félpályán haladt a forgalom. A balesetben hárman megsérültek."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása