Ma délután négy óra tájban a Magyar Légimentők helikoptere és a Bicskei Mentőállomás esetkocsija érkezett segélykérő hívásra a Bicske Táncsics utca folytatásához, a korábban Micsurinnak nevezett hajdani kertészet mellé.

A balesetben egy robogós sérült meg, a személyautó vezetője nem szenvedett sérülést. A helyszín a keverőüzem és a méregraktár közötti útszakasz között fekszik.   

A helyszínen 16 óra 30 perckor a Bicskei Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői még dolgoztak. Jelen volt a személyautó bicskei vezetője valamint a balesetben megsérült bicskei férfi  szintén bicskei munkatársa.  

Az aszfalton fehér robogó feküdt. Krétával útburkolatra vitt helyszíni rögzítések, egy helyütt, egy kisebb körben - alvadt vérnyomok.

A Bicskei Szó minden olvasója nevében kívánunk mielőbbi, maradéktalan felépülést a baleseti sérültnek. 

ia

.

 

     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köztudott, hogy a szóban forgó szélesebb és forgalmasabb útszakaszról nem is látszik az útszéli bokrosodás következtében, hogy jobbról utacska torkollik bele. főleg egy területet kevéssé ismerő, esetleg először arra járó számára. az önkormányzat felelőssége, hogy a belesetek megelőzése érdekében gondoskodjon a terület átláthatóságáról.
süti beállítások módosítása