A Fejér Megyei Polgárőr Szövetség jövő szombaton a bicskei Batthyány-kastélyban tartja meg idei  Polgárőr Napját több mint félezer résztvevővel.

Meghívást kaptak  Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke és Markos György elnökhelyettes mellett Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői, a székesfehérvári, móri, gárdonyi, sárbogárdi, dunaújvárosi és bicskei rendőrkapitányságok vezetői és munkatársai. Az együttműködő szervezetek között ott lesz a Fejér megyei Polgárőr Napon a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete, a Fejér Megyei Vagyonvédelmi Kamara, a Fejér Megyei Katasztrófavédelem valamint a Komárom-Esztergom, Veszprém és Tolna megyei Polgárőr Szövetségek elnökei. A rendezvényen kempo, mazsorett, rendőrszakmai programok mellett műrepülő bemutató is lesz - Vári Gyula pilóta jóvoltából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása