Információink szerint a Vincotech Hungária Elektronikai Gyártó Kft. bicskei telephelyének területén ma kezdték meg a zajvédő tokozatok összeszerelését. 

Mindez környékbeli lakosok kezdeményezésének - a Bicskei Szó által folyamatosan kommunikált, a helyi nyilvánosság elé tárt eredménye. Fejlesztés a hangszigetelés érdekében.  

A szigetelés előkészítése nem a helyszínen történt. A helyszíni munkálatok a mai napon kezdődtek meg a bicskei telephelyen  és 2014. június 23-ra be is fejeződnek - tudtuk meg a dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalat, a Mitsubishi Electric Corporation tagjaként nyilvántartott Vincotech bicskei vezetésétől, ami németországi központtal, és magyarországi fejlesztő és gyártó részleggel rendelkezik. "Magas színvonalú teljesítmény-elektronikai áramköröket tervezünk és gyártunk ipari hajtásokhoz és napenergiás inverterekhez" - olvasható ismertetőjükben.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása