Nem hivatalos információk szerint az 1-es főútvonal Bicske-Óbarok átjárójánál egy-két éven belül megépül a városunk környezetéhez tartozó második körforgalom - utóbbi a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium gondozásában.  

korforgalom.jpg

 

Vannak bicskei autósok, akik egyenesen életveszélyesnek nevezik a jelenlegi átjárót. A fejlesztésnek itt van az ideje. A Bicske-Csabdi-Mány a készülőnél forgalmasabb átjárónál is biztonságosabbá tette a "körforgó" az ottani  közlekedést.

A területen kitűzések, fölmérések és forgalomszámlálás is zajlott - remélhetőleg az épülés előkészületeként.

Közismert, hogy a körforgalmakban működő, a cipzár-módszerhez hasonló átjárás gyorsabb és biztonságosabb áthaladást tesz lehetővé.   

Kérdéseinkkel egyidejűleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz fordultunk. Leginkább arra vagyunk kíváncsiak, mikor kezdődnek a munkálatok és mikortól használható ez a körforgalom is. 

 

ia 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása