"SENKI FÖLDJE! Fáy András út végében lévő trafóház és környéke.

tarfó1.jpg

Tisztelt városvezetés! Képviselő Urak és Asszonyok! Tisztelt illetékesek! Szeretném figyelmükbe ajánlani a város kellős közepén lévő bűzölgő, rothadó szemétdombot. A szag már-már elviselhetetlen, és itt vagyunk kénytelenek élni. Az esőzések miatt a bűz még fokozottabb. A gaz már ember magasságú, és itt járunk kelünk nap mint nap.Mire várunk még? Elpatkányosodásra? Valami komolyabb járványra? Mire fizetünk dupla adót ha ezekre a munkálatokra nem telik? A trafóházak hátsó részét, és a posta kerítésének a végét illemhelyként használják emberek . Ez a probléma is megoldásra várna. Kinek a területe ez az elhanyagolt porta? A ma készített képek magukért beszélnek.Tudom nem ide tartozik de minden fórumot végig fogok járni."

 

A szemetet megnéztük. Elég legényes, ízesített ásványvizek pet palackjai, levágott gallyak, műanyagtányér  és műanyag zsák anyagába tekert hulladék... Látható kerékpár nyoma is, de mint egy arra járó elmondta: vizeldének is használják olykor. A közelben lakások tucatjai, aminek minden négyzetméteréért dupla annyi építményadót fizetünk - hála a bicskei Fidesznek és felfedezettjének: Tessely Zoltánnak.  

trafó2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása