Nem hivatalos értesülésünk szerint  szeptember 29-én, az önkormányzati választások előtt alig két héttel Bicskén kampányol Orbán Viktor.   

Valószínűleg teret avat. Úgy tudjuk, ma dél körül ezzel kapcsolatban történtek biztonsági és szervezési egyeztetések Bicskén. 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem aztán már kampányolhat....
Köszönöm az infót,mert most lesz időm és bevásárolok,mert még a falu vége is le lesz zárva, és mindenütt a TEK emberei lesznek.Különben kampányolhat nyugodtan,az emberek többsége,akinek nincs szembetegsége /narancsköd /,annak mondhat bármit,ki fogják röhögni!Ki hisz már a miniszterelnöknek,ki hisz a kormánynak,ki hisz a fidessnek?
Érdektelenségbe fulladhatna a dolog, de sajna nem valószínű ez a forgatókönyv, mert még mindig sok a birka..
remélhetőleg a hizokat vágják..hordók csapra verve jányok kipöndöritve józsi bácsi gatyája suvickolva hisz gyün a kerál........és jol hányjuk körbe a teret plusz aki aznap nem futja körbe a falut az egy rendszerkivüli..közmunkások ezreit kérjük sorfalat állni és a legdiszesebb pucolásig seperni szaros utcánikat..természetesen a terepjáró egész rodeozzon hiszen beköll nyalni csontig....
süti beállítások módosítása