Huszonegy bicskei ember hivatalos, ajánlott levélben küldött panaszlevelét hagyta két hónapig válasz nélkül a Tessely/Pálffy vezette városvezetés. Miután a Bicskei Szó fórumot biztosított a bicskei polgárok érdekérvényesítésére, a polgármesterjelölt alpolgármester is (felkészületlenül) felkereste a terület lakóit.

20.jpg

Ma délutánra meg is valósult a Tessely-féle nesze sem fogd meg jól című látszatintézkedés: 2 db 20 km/h-s sebességkorlátozó táblát állítottak a Móriczban és egyet azon az úton, ami a külső, teljesen rendjén működő felrakóhelyhez vezet a Tatai út vonaláról, ahol hajdan az Óbarok fölött kitermelt bauxitlencse kincsét tették vasútra.

A Móriczban felállított táblák nem oldják meg a problémát, nem védik a depóniával szemben lévő lakóingatlanokat és családokat, mert a meghozott murva ledöntése és vagonba rakása is portermelő. Másfelől arra sincs semmiféle garancia, hogy a szállítástól, lerakodástól, fölpakolástól vastagon poros Móriczon a továbbiakban mindig mindenki betartja majd a sebességkorlátozást.

Ennyit tudtak Bicskéért tenni a választott vezetők....

Becsülettel, bátran kiálltak érettünk. Köszönjük.

          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása