Jogi útra terelnék sérelmüket a gyepmesteri telep szomszédságában élők - jelezték a gyepmesteri telep szomszédságában élő Kossuth utcai olvasóink. 

Bűz és zaj zavarja őket és sérül otthonaikhoz való joguk - mondták el többször is. Az ott élők szerint nagyon jól megmutatja a látszatra sokat adó gondolkodásmódot mindez: milliókért új kerítés, parkoló, térkövezés a GESZ bejáratánál. Valóban szebb így megmutatva a ház előtti nyírliget, kellett eléje pad is. De mi van hátul? - kérdezik. Azt nem kérik, hogy fejlesszék a gyepmesteri telepet, egyedül azt szeretnék, hogy ezt költöztessék el innen, mert ennek lakott területen nincs helye. Elmondják mindannyiszor: kutyaszerető, állatszerető emberek, tisztelik az állatmentők munkáját, de ne az ő életük rovására menjen a Bicske és környékén befogott ebek tucatjainak jobb léte.    

Olyan ez az elől szépülő hátul rothadva hagyott állapot, mint amikor a hátul szuvas fogsorral és bikás szájbűzzel bíró delikvens elmegy a fogászatra azért, hogy fehérítsék ki látszó "utcafronti" fogait. Hogy aztán a fogász elküldje melegebb éghajlatra: többet ér a belbecs mint a külcsín. 

Legyen hát ez 0 Ft+ÁFA/hó akciós szaktanácsunk: érjen annyit a belbecs mint a külcsín. 

A Facebook-on olyan képek is keringtek az ott élők részéről, amik udvarjaikban összeszedett döglött patkányokat ábrázoltak szemétlapáton. Úgy tudjuk, egy beszakadt hullámpala kerítés választja el az ebtelepet az ott élő bicskei családtól. 

Szóval, ha reprezentál a város, akkor talán vegye komolyan munkáját és adjon arra is, ami a háttérben van. 

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süket fülek..csukott szemek...ha a kutyák tudnának mesélni akkor bizony csuda dolgokat hallanánk..de a hiresen érzékeny szociálisan igen megfontolt csoda fidesz társadalom egyik bicskei ékköve ez az ami ott gyeptelep néven fut...ugyan már kérem ahhoz fejeknek kéne hullani de minek?pár szerencsétlen eb sorsa élete ...ugyan amikor olyan cukik ..aztán ennyi..bicske leszerepelt ebben is de csak nyugodtan tessék mosolyogni ...viszont sok sok furcsa dolog van ebben a történetben amit a tisztelt pártkatonák létrehoztak..persze finnyásan elüldözték azt/azokat akik semmilyen formában nem vettek részt hazugságban,álnok,csaló gyilkos dolgokban..igen bicske ilyen kemény szavak illenek erre az egészre..de nyugodtan nézzetek egymás szemébe mosolyogva cinkosan összekacsintva mert annyira aljas világot hoztatok létre hogy picit sem TISZTELITEK AZ ÉLET TISZTELETÉT...bicske gratulálok közös felelősség és közös szégyen...
REMÉLEM NOVEMBER 17ÉN BICSKE IS FELÁLL VÉGRE A LANGYOS SZOBÁK SÖTÉTJÉBŐL ÉS MEGMUTATJUK HOGY ITT SEM ÉR SEMMIT A CSÚTI KIRÁLYSÁG..NETADÓ BICSKÉN SEM LESZ!!!!!!
süti beállítások módosítása