Férfiatlan arcú polgármesterjelöltünk plakátja minden második villanyoszlopon. 

Egy hete írtam a jegyzői titkárságra, hogy nem működik a lámpa az oszlopon. Választ sem kaptam. Ettől a második, utcasarki oszlopon körülbelül féléve nincs rendes világítás. Ennyit nem tudnak megoldani, de plakátoznak ezerrel. Olvasónk jelzése szerint ma éjjel például a város két dolgozója - a város cégének járműjével mozogva rakosgatja a jelenlegi alpolgármester plakátjait.

Szeretném jelezni, hogy az nem világít. Egyáltalán nem oszlatja el azt a vaskos nagy sötétséget.... 

 

ia  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Este teszek egy kört Dióval a városban. Motivációs okokból ilyenkor gyakran megkerülöm a kutyaiskolát, amelyik a kettes iskola mellett van. Ilyenkor vagy oda vagy vissza áthaladok azon a kis utcácskán, amely a régi Édásznál kanyarodik le a Szent István útról a kettes iskola felé. Hát, az olyan sötét, hogyha nem lenne fehér a kutyám, be se mernék menni. Pedig lámpatest van. És este 8 körül is szoktak gyerekek kijönni az iskolából.
@AdamK: Tavaly január óta járok arra az iskolába edzésre. Már akkor sötétek voltak ott a lámpák. Ráadásul a járda is olyan "jó" állapotban van, hogy világosban is elég ott elbotorkálni bokatörés nélkül, nemhogy sötétben!
süti beállítások módosítása