A BTC idényzárása szomorú őszi időben zajlott. A Bozsik-programban résztvevő UP korosztályaink ismét a Pancho Arénában szerepeltek.

Ágoston László tanítványai váltakozó sikerrel játszottak. U21 csapatunk szári vendégjátéka viszont kevésbé volt ilyen kedvező. A hazaiak helyzeteiket maximálisan kihasználták és végül 6-1(3-1) arányban nyertek.

A nagy meccs utolsó felvonását Kovács J Zoltán sípjelére kezdték meg a csapatok. A BTC Miklós-Németh Zs.,Radics,Szabó B,Komáromi-Pechinger,Gulyás,Megyesi,-Molnár,Vörös,Oláh összeállításban kezdte. Szári rohamok és ziccerek vezették fel a meccset. A 19. percben Krautszider bólintott közvetlen közelről a bicskei
kapuba. 1-0. Bicskei hajtás a hátralévő időben, Megyesi több esetben veszélyezteti a szári kaput. 

A 40. percben Vörösre a hazai kapus egy kavarodásban ráesik  Lacza Albert és Márton Imre hordágyon viszi le a sérült sportolót,akinek a helyére Busai állt.

A második félidőben a gyatra szári pályán továbbra sem alakult ki folyamatos játék, a 64. perc védelmi megingását ismét büntette a hazai csapat: a kapusunkról lecsorgó labdát Fenyvesi juttatja a hálóba mintegy két lépésről.

A hátralévő időben Miklós Balázs bravúrokat láthatott a mintegy 300 fős szurkolótábor. A BTC kb 40 fős "B" KÖZEPE kitett magáért, végigdalolták a csatát a Csapatot biztatva. Sajnos próbálkozásainkat nem kísérte szerencse.

A szári lelátóról szemlélte a mérkőzést Esterházy Márton egykori válogatott csatár, akit hazai meccseinken is szívesen látunk. 

Szakosztályvezetőnk a hazai klub vezetőivel tárgyalásokat folytatott a két klub közötti szorosabb kapcsolat, egy együttműködési megállapodás alapjainak megteremtéséről, ami a BTC teremhez kötött szakosztályait érintené pozitívan.

Jól jön a szünet mind a csapatnak, mind a vezetőségnek. Reménykedünk egy jobb idényben. 

CSAK A BICSKE!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása