"Hogy lehet ilyen árusító asztalon árusítani?

zoldoaic1.jpg

Még tavaly az ünnepek előtt vettem észre hogy valaki nagyfiúnak hitte magát és szétverte az asztalokat a zöldséges piacon. Azt hittem hogy azőta megcsinálták az asztalokat de pénteken szomorúan vettem észre hogy nem. Szegény maradék zöldséges árusok hogy árusítsanak ilyen asztalokon.Ha jól tudom ez a piac az alpolgármester körzetében van.Felhívnám a figyelmét hogy minél előbb intézkedni kéne hogy az asztalok ismét normális állapotban legyenek.

Üdv:
egy kertvárosi lakos"

zoldpiac2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A város alpolgármesterének ma délelőtti telefonos tájékoztatása szerint a terület a CBA-hoz tartozik: minden ami jó, minden ami éppen problémás a CBA-hoz köthető. Bálint Istvánné alpolgármester felkereste a központi fekvésű bolt vezetését ebben ügyben. A megrongálódott asztalokat rendbe fogják hozni Kertvárosi olvasónk levelét köszönjük.
süti beállítások módosítása