Bicske város vezetése végre felismerte azt is, hogy milyen veszélyes a Bicske alsó fölötti közúti híd több mint harmincéves járdája, ezért újat építenek azzal  a lendülettel, amivel a Táncsics-Akácfa közötti szakasz születik újjá.   

Ma a régi járda kibontása és elszállítása zajlott, a hídon félpályás lezárás, a forgalmat irányítják. Jó munkát.

Még az is lehet, hogy végigmennek a Vörösmarty utcáig. Az lenne az igazi. Olyan temetőkerítés mellé, ami ott épül,  ez dukálna. Meg aztán kijárót is akarnak építeni az A peronról a szovjet emlékmű előtt elhaladva, ott vásárolt is részt a város. Erről írtuk, hogy nem csak ott kellene fejleszteni, hanem a tervezett peronliftek és aluljáró vonalával egy magasságban - természetesen a katolikus temető kapujának és kerítésének újjáépítése után, előtte új járdával, új úttal.

Lényeg azonban, hogy a hídon is új járda épül, ami lehet, hogy a Vörösmarty-Akácfa közti interkontinentális távolságot köti össze majd.      

(Zárójelben jegyzem meg, hogy "a kellemes meglepetések városa" ott a címben kis finom költői túlzás, ám kifejezetten jó volt ma reggel arra járva e régen elvárt munkálatokat saját tekintettel észlelni.)   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása