A Magyar Narancs - kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk -, egyik legfrissebb munkája foglakozik azzal a bicskei helyzettel, hogy milyen orcátlan módon hagyja cserben a város ebben az ügyben érintett lakóit Pálffy Károly polgármester és Csabdin élő főnöke.   

     Első a karrier....

Képzeljük el, ha szembe szomszéd telkünk napközben legbékésebb pillanata ez lenne, máskülönben nyergesvontatók forgolódása, por és szerelvények pakolása ezerrel.  Annyira nehéz megérteni és belátni, hogy ez nem lakott területre való tevékenység? Annyira nehéz választott polgármesterként fölfogni és beláttatni, hogy ezen a rakodón csak a lakókörnyezetet élni hagyó tevékenység folytatható? Megértjük, ha polgármesterünkből mindig is hiányzott a markáns arcél, de hogy ennyire ne törődjön polgártársai alapvető jogainak sérülésével,  ez tényleg a bátorság és férfiasság hiánya.      

a_szemben_levo_telken.jpg 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása