Az Esély című esélyegyenlőségi magazin legutóbbi műsorában láthatjuk a közszolgálati tévében nyilatkozni a családjukkal Óbarok községben élő Akli Miklós egyetemi hallgatót és édesanyját, Hillebrand Dórát. (Akli Sára nyilatkozat helyett egy mosollyal jutalmazza a tévénézőket.)    

A bicske.info/Bicskei Szó 10 éves történetének egyik legjobb pillanata volt, amikor a Vajda János Gimnázium diákjaival és a Gyógyító Jószándék Alapítvánnyal együtt hozzásegíthettük Akli Miklóst és Akli Bencét egy mindennapjaikhoz feltétlenül szükséges eszközhöz, a lépcsőlifthez.

Az Esély című műsor mindazokhoz szól, akiket érdekel, hogyan lehet sérültként is teljes életet élni.   

Az Esély filmjelentése Dunabogdányból... 

 

Végezetül szeretném elmondani,hogy régóta ismerem Miklóst. Mikor megnéztem ezt, megint ráébredtem és mondtam is édesanyjuknak: "Dóri! Micsoda békesség van jelen Miklósban!"

Az anyuka válasza: "Jól érzi magát a világban".

Mosoly.  

 

Izing 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása