Magyarország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítése immár a Bicskei Járás lakóit is szolgálja. A Szent István út 39. szám alatti, napokban megnyílott Generali Biztosító képviselete révén tájékozódhatunk a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről. A Generali Biztosító, Magyarország az ország egyik vezető biztosítótársaságának célja, hogy Magyarország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja, semmivel sem helyettesíthető. A Generali Csoport a világ 60 országában összesen 65 millió ügyfelet szolgál ki 78 ezer munkatársával. Mostantól Bicskén is. 

generalicsop.jpg

 

 A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás csakis személyes kapcsolattartással működik. A termékek, szolgáltatások és a személyre szabható biztosítási megoldások alapos egyeztetése csak  személyesen lehetséges - felkészült tanácsadók segítségével. A Generali kutatása szerint ezt valóban igénylik is az ügyfelek: a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, a szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne. Mindez a 18-59 éves magyar lakosságra reprezentatív, 2014 augusztusában az NRC Kft. által készített Omnibusz-kutatás alapján állapítható. Nem is kérdés, hogy saját családunk vagyoni biztonsága például feltétlenül megkívánja a személyes jelenlétünket az ügyintézésben. Nem luxus, hanem alap.

A Generali számára kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétével, piaci tapasztalatával, Bicskén és a Bicskei Járásban élők igényeinek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az itt élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje, csökkentse.

Magáért beszél az adat, hogy a Generali több mint 3.100 magyar településen biztosítja ügyfeleit; több mint 210 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának alapelve, hogy felkészült tanácsadói olyan felelősséggel intézik, képviselik az ügyfelek érdekeit, mint a sajátjukat. Szolgáltatásainak folyamatos, dinamikus bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára.

 

Generali Biztosító - Bicske 

 

Bár a biztosító korábban is jelen volt városunkban, az új képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lesz a település életének. Megismeri a helyi igényeket, élethelyzeteket, majd mindezekre személyre szabott megoldásokat kínál.

Több mint 300 lakást biztosít Bicskén és környékén, és az elmúlt időszakban több nagy káresemény után is helytállt - nevéhez méltóan - az ügyfelek érdekében. A legnagyobbak között szerepelt egy tűzesetből eredő kár, amelyre több mint 3,5 millió forintot térített.

A Generali több mint 300 életbiztosítást nyújt a környék lakosainak. E biztosítások körében tavaly 11 esetben történt térítés.

A képviseleti ponton a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Nyugdíjpénztár, a Generali Egészségpénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.

 A szolgáltatásokról Karvázy Levente, képviseletvezető (+36 20 928 30 78) kérésre további tájékoztatást ad.

 

A GENERALI CSOPORT

 

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. A nemzetközi Generali Csoport az egyik legnagyobb világméretű biztosítási szolgáltató, a vállalatcsoport 2014-es teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte 78 ezer alkalmazottat foglalkoztató és több mint 60 országban 65 millió ügyféllel rendelkező Generali Csoport vezető szerepet tölt be a nyugat-európai piacokon, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét.

(x)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása