Az iskola hírét egyébként nem most hallottam először, hanem a Bicskei Református Egyházközség közelmúltban, túlnyomórészt önerőből elvégzett, városunkat is szépítő munkálatai közben - templom, a Kossuth téri közösségi épületek és a temetőkerítés felújítása.   Ahogy a Példabeszédek 15, 30 is írja: (...) a jó hír megerősíti a csontokat - A szerk.   

 

                      Tisztelt Bicskei Polgárok!

 

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Bicskei Református Egyházközség,
presbitériumának döntése alapján 2016. szeptemberétől református óvodát és iskolát szándékozik indítani. Ha lehetőség lesz rá, a Szent István úti iskola épületében három óvodai csoport és évfolyamonként 1-1 osztály kap helyet. Az iskola mindenki számára nyitott lesz, már csak azért is, mert a református iskolák működési elvük szerint mindig is felkarolták a szegény, elesett, de tehetséges gyermekeket, és rengeteg rátermett embert neveltek fel. Bicskén 173 éven keresztül volt református oktatás, majd 70 év kihagyás után szeretnénk ezt újra visszaállítani. Tervünk megvalósítása már alapos előkészítés alatt áll. Tisztelettel kérjük azokat a bicskeieket, akik egyetértenek a szándékunkkal, hogy aláírásgyűjtő íveinken aláírásukkal támogassák kérésünket, és erősítsenek meg abban, hogy Bicskén egy református óvodának és iskolának van létjogosultsága.

 

                               Máté János                                                   Orbán András
                                 lelkész                                                          főgondnok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása