Szolgálaton kívüli körzeti megbízott azonosította azt az eltűnt férfit, akit egy helyi vadász talált meg Vértesacsa külterületén.

 

Egy hivatásos vadász értesítette a rendőröket 2015. december 28-án délután arról, hogy területbejárás során egy férfira figyelt fel, aki Vértesacsa külterületén, a sűrű ködben egy szántóföldön ült, azonban nem kommunikált. A vadász felvette a kapcsolatot a szolgálaton kívüli körzeti megbízottal, aki a helyszínre sietett.

A rendőr a dezorientált férfihoz mentőt kért és olyan területre vitte, amely mentőautóval is megközelíthető. Eközben megállapította, hogy a családtagok az éjszaka folyamán a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon bejelentést tettek a 67 éves férfi eltűnéséről, így sikerült azonosítania.  A mentőszolgálat munkatársai kivizsgálás céljából kórházba szállították a férfit - olvasható az FM RFK közleményében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása