Az MTI híre: január elsejétől hatályos kinevezés szerint a biztos együttműködik a térséghez tartozó megyei fejlesztési biztossal, a megyei önkormányzat képviselőivel, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal. Az együttműködés keretében összehangolják a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását.

A biztos részt vesz a térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, továbbá koordinálja a térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek megvalósítását. 

A biztos az érintett szervezetektől adatokat, információkat kérhet, továbbá a kapcsolódó dokumentumokba – a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően – betekinthet.

A biztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"örök hála és isteni kereszténység "kisérje ezen az úton..hiszen remekül polgárörködött,csodásan futbalozott és a kis védtelen állatkákat mentette utolsó fillérjein is....komolyan vicckategóra vagytok ...
süti beállítások módosítása