A BTC elnökségégében az egy főre jutó "képviselők" száma jelentősen megnövekedett. Elnök a nem bicskei  Tessely Zoltán országgyűlési képviselő - Szeretjük a focit! Elnökségi tagok Pálffy Károly polgármester, Bálint Istvánné alpolgármester, Guba Judit önkormányzati képviselő és mások. 

A minimumok minimuma lett volna a  (fiatal) demokrata vezetéstől, hogy a város lakosságát tájékoztassa a fasor tervezett kivágásáról például az idén még meg sem jelent Bicskei Újság című havi lapban.  

Úgy tudjuk, a teniszpályák magasságában kézilabdapálya építésére lehet számítani, ezért is kellett a hely. A korábban érkezett 300 millió forint jelentős részét a BTC-re fogják elkölteni.    

Az idősnek és veszélyesnek ítélt fák kivágásáról már 10 évvel ezelőtt gondolkodtak hangosan az akkori  klubvezetésben. Megbeszélték, végül elálltak tőle. A jelenlegi fakivágók ellenzékben még hatalmas nagy favédők voltak. (Lásd a Prohászka utca esetét.  Amit a mostani jegenyefavágók vágtak ki az iskolák oldaláról pár éve a Hősök terén és a Prohászkán, ott napjainkig semmiféle fapótlás nem jelent meg. Régebben az iskolával szemközti oldalon vágott ki egy fasort a város, ott azóta szép és tavasztól jó illatú, ifjú fasor él.) 

Ezeket a fotókat a Bicske Szíve Park fórumán tette közzé Kis Ádám. 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biztos a "jóügy" érdekében vágták ki a fákat,de azért hiányozni fog. már úgy a tájképből.Az 1_es úton hazafelé már messziről látszott. Hát ezután majd fényképről nosztalgiázunk.
süti beállítások módosítása